ßßß Cookit - wszystko co chcesz wiedzieć o Papryka czerwona konserwowa

Papryka czerwona konserwowa

nazwa

Wartości odżywcze

Porcja: 73g Kalorie: 13 kcl

Błonnik pokarmowy0,876   g

z cukrów10 kcal

z białek1,4 kcal

Gęstość5,913E-05 g

Objętość90 g/m3

Food folate1,2E-05   μg

Tłuszcze jednonienasycone0,015   μg

Tłuszcze wielonienasycone0,118   μg

Tłuszcz0,219   g

Tłuszcze nasycone0,033   μg

Węglowodany2,8   g

Total Folate1,2E-05   μg

Białko0,584   g

Tryptofan0,0073   g

Treonina0,021   g

Izoleucyna0,019   g

Leucine0,031   g

Lysine0,026   g

Metionina0,0073   g

Cystyna0,011   g

Fenyloalanina0,018   g

Tyrosine0,012   g

Walina0,025   g

Arginina0,028   g

Histydyna0,012   g

Alanina0,024   g

Kwas asparaginowy0,083   g

Kwas glutaminowy0,077   g

Glicyna0,022   g

Prolina0,026   g

Seryna0,023   g

A1,2E-05   μg

B11,8E-05   mg

C0,034   mg

B60,00013   mg

B30,000402   mg

B120   μg

B22,2E-05   mg

B52,8E-05   μg

B90   μg

Retinol0   μg

A(IU)246   IU

Omega-30,011 mg

Omega-60,107 mg

Fosfor0,015   mg

Magnez0,008   mg

Potas0,107   mg

Sód1   μg

Wapń0,03   mg

Żelazo0,000584   mg

Cynk0,000131   mg

Mangan0,000117   μg

Miedź9,5E-05   μg

Selen2,2E-07   μg

Cholesterol0   μg